La cuina de les àvies << Als fogons

La cuina de les àvies: La iaia Júlia als fogons!

 

A la Forquilla volem posar gent de tot tipus Als Fogons! Per una banda, persones conegudes no directament vinculades al món de la gastronomia, però, per una altra, a persones anònimes que ens mostraran les seves millors receptes. Com s’ha dit en múltiples ocasions, els referents de tothom a la cuina són les mares i les àvies. Per això, la primera convidada d’aquesta línia de la secció no podia ser cap altra que la nostra iaia Júlia. Durant molts anys la iaia Júlia ens ha cuinat cada dia des de guisats, rostits i escudelles a flams i postres com l’arròs amb llet. A finals de l’any passat la Júlia, però, va tenir una caiguda que ha fet que durant un temps no hagi pogut posar-se a la cuina. Aprofitem que comença a trobar-se millor i que té moltes ganes de tornar a posar-se als fogons perquè ens expliqui com es fa un boníssim i dolcíssim arròs amb llet! 

Cuina