Notícies

Trobada entre productors i restauradors de l'Empordà per potenciar els productes locals

El Consell Comarcal del Baix Empordà organitza una trobada entre productors i restauradors de la comarca per potenciar el consum de productes locals.

Llegir-ne més...
 

La gastronomia segueix molt present a la 59ª edició de Temps de Flors

Girona torna a vestir-se de flors i es converteix en una ciutat jardí entre el 10 i 18 de maig. A banda dels 185 projectes florals que s'hi podran veure, la gastronomia segueix jugant un paper important en aquesta cita primaveral a la ciutat immortal.

Llegir-ne més...
 

Els cuiners gironins es comprometen amb els vins DO Empordà

Més de 350 cuiners i una desena de col·lectius gastronòmics de les comarques gironines i d’Osona donen es comprometen a afavorir els vins DO Empordà als seus restaurants i arreu on vagin.

Llegir-ne més...
 

El Celler de Can Roca segon millor restaurant del món i Jordi Roca millor xef pastisser

El Celler de Can Roca es situa aquest any com a segon millor restaurant del món de la llista The World’s 50 Best Restaurant. Per altra banda, el petit dels germans Roca, en Jordi Roca, ha estat distingit amb el premi al millor xef pastisser de l’any. 

Llegir-ne més...
 

Les comarques gironines concentren la meitat d’hotels gastronòmics de Catalunya

Les comarques gironines concentren la meitat dels anomenats hotels gastronòmics de Catalunya amb dotze hotels ubicats dins la Costa Brava i dos a la zona Pirineus.

Llegir-ne més...