Notícies

Sant Feliu de Guíxols sol·licita l'adhesió del sonso a la marca 'Producte de l'Empordà'

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha sol·licitat al Consell Comarcal del Baix Empordà l’adhesió del sonso a la marca de garantia “Producte de l’Empordà”. 

Llegir-ne més...
 

Quatre guardons pel Museu de la Confitura de Torrent en un concurs internacional

El Museu de la Confitura de Torrent rep quatre guardons per les seves melmelades en un concurs internacional de melmelades a Anglaterra. El Museu ja havia rebut tres guardons el 2012.

Llegir-ne més...
 

Un centenar de persones assisteixen la 18ª Garoinada de cuiners a Tamariu

Un centenar de persones, entre les quals els xefs Joan Roca, Nandu Jubany o Carles Gaig, van assistir a la 18a edició de la Garoinada de Cuiners a Tamariu.

Llegir-ne més...
 

46 restaurants catalans reben les plaques Km0-Slow Food

46 restaurants van rebre dilluns 3 de març les plaques Km0-Slow Food d’aquest 2014. Pel que fa a les comarques gironines hi trobem cinc restaurants dins la xarxa Slow Food.

Llegir-ne més...
 

Pa com el del 1714 per commemorar el Tricentenari

Els forners de Catalunya han presentat el Pa del Tricentenari, una iniciativa que neix de la col·laboració amb el Tricentenari, el Departament i la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Flequers, que consisteix en la creació d’un pa còpia fidedigna del pa que es consumia l’any 1714. 

Llegir-ne més...