Notícies

50 vins de la DO Empordà 'excel·lents' o 'molt bons' a la llista Parker

La llista del reconegut crític Robert Parker 2013-2014 ha puntuat una cinquantena de vins de la DO Empordà com a excel·lents o molt bons. Es tracta d'una nova confirmació de la qualitat dels vins de la Denominació Origen Empordà. 

Llegir-ne més...
 

Alimentària 2014 reunirà 50 estrelles Michelin en un xou gastronòmic

Alimentària 2014 presenta com a novetat The Alimentària Experience, un xou gastronòmic que reunirà 50 estrelles Michelin. També estrena la secció Cocktail & Spirits, amb demostracions dels millors bartenders

Llegir-ne més...
 

La Cuina a Sils porta la cuina catalana a Roma per sisena vegada

La cuina tradicional catalana representada per La Cuina a Sils serà a Roma per sisena vegada els pròxims 13, 14 i 15 de març. Les cuineres del col·lectiu oferiran la seva cuina als Sopars de Cuina Catalana a l’hotel H10 Roma Cittá.

Llegir-ne més...
 

Dos vins DO Empordà medalla d’or en un concurs internacional de garnatxes

Dos vins DO Empordà han obtingut Medalla d’Or al Concours International des Grenaches du Monde 2014, celebrat a Perpinyà. Es tracta del dolç Bac de les Ginesteres 2004, del celler Vinyes dels Aspres, i el blanc Magenc 2013, de Cellers d’en Guila.

Llegir-ne més...
 

Riudellots de la Selva celebrarà una fira gastronòmica al volant del porc

Riudellots de la Selva celebrarà el 15 i 16 de febrer una fira gastronòmica al voltant dels productes del porc. Amb Fiporc es vol apropar als visitants una de les tradicions catalanes més antigues i també tastar i comprar productes del porc.

Llegir-ne més...