Notícies

Casamar, Mas Romeu i MacaBeu, premis Cartavi 2013 de les comarques gironines

Els restaurants Casamar (Llafranc), Mas Romeu (Lloret de Mar) i MacaBeu (Palamós) han estat els establiments guardonats amb el Cartavi 2013 que distingeixen els restaurants catalans que en la seva tasca diària promocionen els vins catalans. Un total de 700 restaurants han estat proposats pels usuaris a la web del Cartavi.

Llegir-ne més...
 

Hostalric i Riudellots de la Selva s'uneixen per promocionar la gastronomia

Hostalric i Riudellots de la Selva s'uneixen per promoure el patrimoni gastronòmic de la comarca. El Consell de la Selva ha signat un conveni de col·laboració amb aquests ajuntaments que té com a objectiu de promoure l’excel·lència alimentària a la zona.

Llegir-ne més...
 

Cinquena edició de la Gran Recapte d’Aliments que vol superar els quilos de l’any anterior

El 29 i 30 de novembre 15.000 voluntaris es mobilitzaran arreu de Catalunya per fer realitat, un any més, l’objectiu del Gran Recapte, recaptar el màxim d’aliments bàsics de llarga durada. La fita, superar els 2.727.000 quilos de l’any passat.

Llegir-ne més...
 

La tapa “4 barres de tardor” d’El Casino la Constància guanya la 3ª edició del concurs Ganxó Tapes

La tapa “4 barres de tardor” d’El Casino la Constància ha estat la tapa guanyadora de la tercera edició del concurs Ganxó Tapes de Sant Feliu de Guíxols. La guanyadora del concurs de fotografia ha estat Reyes Serra amb una imatge de la tapa del SQR Cafè.

Llegir-ne més...
 

Mercagirona i l'Escola d'Hostaleria creen una beca

L'Associació de Majoristes de Mercagirona i l'Escola d'Hostaleria de Girona han signat un conveni en el que es crea una nova beca amb la qual es reconeix l'alumne amb el millor expedient acadèmic de primer curs.

Llegir-ne més...