Notícies

Set restaurants catalans reben la primera estrella Michelin en la guia del 2014

Set restaurants catalans s’estrenen a la Guia Michelin 2014 amb una distinció a la prestigiosa guia. Mantenen les tres estrelles el Celler de Can Roca, dels germans Roca (Girona) i el Sant Pau, de Carme Ruscalleda, (Sant Pol de Mar). 

Llegir-ne més...
 

Presència especial de la restauració a l’Alimentaria 2014

Alimentaria 2014 tindrà lloc del 31 de març al 3 d’abril al recinte de Gran Via de Barcelona amb una especial presència del sector de la restauració amb l’espai “The Alimentaria Experience”, vinculat al saló Restaurama.

Llegir-ne més...
 

Un 20% més de tiquets venuts en la II Fira Orígens

El cap de setmana del 9 i 10 de novembre ha tingut lloc la segona edició de Fira Orígens a Olot, amb més de 90 productors. Aquesta segona edició es tanca amb un nombre de visitants molt similar al de l’any passat però amb un 20% més de tiquets de tast venuts.

Llegir-ne més...
 

Més de 25.000 persones visiten la 32ª Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners

Més de 25.000 persones han passat per la 32ª edició de la Festa de la Ratafia a Santa Coloma de Farners, que ha tingut lloc del dijous 7 al diumenge 10 de novembre. Pel que fa al mític concurs d’aquest licor d’herbes que té lloc durant la fira, una ratafia de la Cellera de Ter s’ha emportat el primer premi.

Llegir-ne més...
 

Nou espai gastronòmic al centre de Girona

El 28 d'octubre passat es va inaugurar a Girona el nou espai gastronòmic "Tots a Taula". Es tracta d'un espai pensat tant per fer tallers com també per degustar el que s'hi prepari o acollir altres esdeveniments i tasts.

Llegir-ne més...