Milestone Project << Notícies

Milestone Project: pensa, escolta, descobreix i menja

 

El festival Milestone Project arriba a Girona amb una proposta artística i interdisciplinar. Artistes nacionals i internacionals es reuneixen aquest 12 i 13 de juliol a Girona per participar en aquest nou esdeveniment artístic i cultural. S’oferiran concerts, conferències, street art i menús especials a diversos restaurants per a l’ocasió.

Milestone Project proposa un recorregut urbà per Girona, dos dies d’activitats que inclouen el pensament, a través de las conferències, la gastronomia de la ciutat, que acull el projecte, l’art en espais públics a través de l’art al carrer i la música a través d’artistes amb una trajectòria ascendent que clouran el Milestone Project.

En concret, s’ofereix 10 concerts a les Ribes del Ter (Eli Paperboy Reed & The True Loves, Ben L’Oncle Soul, Mazoni, entre altres), 2 cicles de conferències a La Mercè, 8 artistes que estaran pintant els carrers i 10 restaurants amb menús creats per a l'ocasió. Hi participen: Restaurant l'Est, Restaurant El Didal, Restaurant Vinil, Restaurant Sa Clova, Restaurant La Penyora, Restaurant Occi, Restaurant La Font, Restaurant Jardins de la Mercè i Restaurant La Cocollona.

La ciutat de Girona, doncs, es converteix durant dos dies en un contenidor d’experiències. Els assistents podran submergir-se en un recorregut polièdric d’idees i emocions, molt més complet i transversal que un festival de música, un cicle de conferències o una exposició. Segons els organitzadors, Milestone Project “vol donar eines als gironins i als visitants i contagiar una actitud optimista”.

Per a més informació: www.milestoneproject.cat