Premis Raimat << Notícies

Primera edició dels premis Raimat per a joves talents

 

Raimat busca els joves talents de la gastronomia catalana en la primera edició d’un concurs que ha comptat amb Joan Roca com a president del jurat. Tres alumnes de les escoles d’hostaleria de Girona, Barcelona i Lleida han estat premiats en el concurs que es va portar a terme el 21 de maig.

Van optar als premis quinze finalistes, cinc de l’escola d’Hostaleria de Girona, cinc de Lleida i cinc de Barcelona. El jurat va estar presidit per Joan Roca i altres personalitats del món de la gastronomia.

Finalment, es va premiar Marià Casas, amb la recepta caneló de verdures i bolets amb parmentier, de l’Escola d’Hostaleria de Girona; també Roger Solé, amb la recepta bacallà amb caramel de vi i codonyat, de l’escola de Lleida; i José Antonio Valls, per la recepta llom de porc farcit de formatge de cabra, orellanes i fruits secs amb salsa de pebres i puré de patates, de l’escola de Barcelona. Cada guanyador va obtenir 2.000 euros per ampliar els seus estudis.

Jordi Roca premiat al Chef Millesime 2013

Per altra banda, el petit dels germans Roca, Jordi Roca ha estat premiat a la quarta edició dels premis Millesime, que atorga Cruz Campo Gran Reserva 2013. Es van entregar el 21 de maig passat a Madrid i també es van distingir els cuiners Quique Dacosta, Ángel León, Nacho Manzano, Ricardo Sanz i Gorka Txapartegi.