Calendari Gastronòmic << Notícies

15 anys de calendari gastronòmic del Baix Empordà

 

El calendari gastronòmic del Baix Empordà ha arribat al seu 15è aniversari i per celebrar-ho ofereix premis als participants. El calendari editat incorpora un passaport que cal segellar en quatre dels establiments que participen de la campanya. Les 100 primeres persones que enviïn aquest passaport segellat  tindran com a premi una sessió de cuina per a una persona a l’Aula Gastronòmica de l’Empordà i una visita guiada per a dues persones a un celler de la Denominació d’Origen Empordà.

Les persones que degustin quatre campanyes diferents en aquesta comarca han de demanar als restaurants que els segellin el passaport del calendari. Amb els quatre segells, que es poden aconseguir al llarg de tot l’any, s’ha d’enviar el passaport juntament amb les dades personals (nom i cognom, població, telèfon i correu electrònic) al Consell Comarcal del Baix Empordà, Àrea de Turisme, c/ Tarongers, 12 17100 de La Bisbal d’Empordà.

Totes les persones premiades entraran directament al sorteig d’una estada gastronòmica al Baix Empordà. El sorteig es durà a terme el dimecres següent a la data de finalització de l’última campanya gastronòmica, i es realitzarà a través d’un full de càlcul Excel on, mitjançant un fórmula, s'escollirà el guanyador/a que sortirà de manera aleatòria.