4t Tast de Vins d'alçada << Notícies

300 persones participen al 4t Tast de vins de la DO Empordà al Puigmal

 

300 persones han participat al multitudinari tast de vins de la DO Empordà al cim del Puigmal, el 21 de juliol, la xifra més elevada de les quatre edicions de l'activitat impulsada pel consell regulador empordanès. En aquesta edició, a més, els castellers de Figueres han 'coronat' l'activitat aixecant un pilar al cim del Puigmal per situar encara més amunt els vins empordanesos.

La 4ª edició del Tast de vins d'alçada al Puigmal, el 21 de juliol, ha enlairat encara més els vins de la DO Empordà gràcies a la participació dels castellers de Figueres que han fet un pilar al cim de la muntanya de gairebé 3.000 metres.

L'objectiu és el de fer un gest simbòlic per situar els vins empordanesos al sostre de les comarques gironines. Una manera de  posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. 

La jornada s'ha iniciat a les vuit del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap a quarts de dotze, s’ha arribat al cim on s’ha realitzat la inauguració del tast de vins amb l'actuació castellera. Cap a les dotze del matí, s'ha iniciat el tast i la cloenda ha tingut lloc cap a la una de la tarda. Tot seguit ha començat el descens amb dinar en ruta.