La DO fa el cim << Notícies

4ª edició del Tast de vins al Puigmal encara amb més alçada

 

El pròxim 21 de juliol se celebra la quarta edició del Tast de vins d'alçada al Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada. Aquesta quarta edició encara tindrà més alçada gràcies a la participació dels castellers de Figueres, que realitzaran un pilar al cim de la muntanya per elevar encara més els vins de la DO Empordà.

L'objectiu fer un gest simbòlic per situar situar els vins empordanesos al sostre de les comarques gironines. Una manera de  posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. 
La jornada s'iniciarà a les vuit del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap a quarts de dotze, hi ha prevista l'arribada al cim on es realitzarà la inauguració del tast de vins amb l'actuació castellera. Cap a les dotze del matí, s'iniciarà el tast i la cloenda està prevista cap a la una de la tarda. En aquell moment començarà el descens amb dinar en ruta.

Les inscripcions es poden gestionar a través del web de la DO Empordà fins el 12 de juliol, omplint el formulari que hi trobareu. El preu de l’activitat és de 5€ per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d’assegurança només han d’abonar 3€.

Recomanacions

Cal tenir una preparació física mínima, ja l'activitat inclou una tres hores d'ascens i dues de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats. Així mateix cal portar menjar de ruta (esmorzar i dinar), bastons per caminar, folre polar, anorac o impermeable amb caputxa, barret o gorra amb visera, ulleres de sol, protecció solar i labial, cantimplora amb 1,5 litres d’aigua, farmaciola bàsica (iode, tiretes, pegats per a butllofes).