Cuina i Golf << Notícies

61 jugadors participen en el XIII Torneig Costa Brava – Catalunya Cuina i Golf

 

El Cuina i Golf es va celebrar el 15 de juny durant tot el dia en un nou emplaçament, la Vall d’Aro. L’habitual torneig de golf es va dur a terme al camp del Club Golf d’Aro - Mas Nou, amb la participació de 61 jugadors.

Al migdia, tant per als assistents al Cuina i Golf que no van participar al torneig com per als jugadors que anaven finalitzant, es va fer un aperitiu, a la Casa Club del mateix camp, elaborat pels cuiners del col·lectiu La Cuina de l’Empordanet.

Una altra de les novetats d’enguany era la ubicació del dinar, que a diferència dels altres anys que es duia a terme al mateix camp de golf, aquest cop es va traslladar i es va servir a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro, un indret que va permetre als assistents no només gaudir de la gastronomia empordanesa a càrrec de La Cuina de l’Empordanet, amb la degustació d’una trentena de plats i postres típics de l’Empordà, sinó també de les terrasses de l’hotel, situades damunt mateix de la platja.

La cita va aplegar, lluny dels fogons i en un ambient distès, destacats cuiners, com Jean Louis Neichel, Pere Arpa, Jordi Juncà o Benvingut Aligué, i personalitats mediàtiques com Ferran Martínez o Jordi LP, amb un total de 180 convidats.

El sotsdirector de l’Agència Catalana de Turisme, Patrick Torrent, va destacar la importància d’aquestes dues activitats com són la gastronomia i el golf, que potencien i promocionen un turisme de qualitat a la Costa Brava.

Tot i que enguany no ha coincidit amb el torneig, del 3 al 7 de juny es va dur a terme el press trip Cuina i Golf, amb la presència de 10 periodistes francesos i espanyols especialitzats en gastronomia que, convidats per La Cuina de l’Empordanet, l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona van aprofitar la seva estada de diversos dies a les comarques de Girona per realitzar una ruta per conèixer l’oferta gastronòmica i hotelera de la zona, el món vitivinícola i la seva activitat, i també els espais culturals i monumentals del territori.