'Cupcakes a la catalana' << Notícies

Arriba a les llibreries 'Cupcakes a la catalana', de Laura Rusiñol i Joan Tubau

 

Des del 16 d’octubre podeu trobar a les llibreries “Cupcakes a la catalana. 50 receptes amb ingredients i motius de casa nostra”, de Laura Rusiñol i Joan Tubau. Editat per RBA, es tracta d’un llibre amb 50 receptes que demostren que aquest article de pastisseria tant de moda recentment, tot i no ser tradicionalment català, han trobat també un espai d’identitat dins la nostra gastronomia.

Entre les receptes del llibre hi descobrireu el cupcake de Sant Jordi, amb rosa i llibre inclosos, el de panellets, el de crema catalana i carquinyoli, el de mel i mató, entre altres.  

Laura Rusiñol i Joan Tubau, propietaris de L'Exquisiteria de Girona, presenten 50 cupcakes irresistibles adaptats al gust català. Tots ells elaborats amb ingredients naturals i de casa nostra. A més, com a cirereta d'aquest llibre, hi ha una introducció sobre els ingredients i estris imprescindibles, i sobre tècniques i trucs bàsics per preparar aquests cupcakes a la catalana.

Laura Rusiñol s’ha mostrat molt orgullosa que RBA editores els demanes el projecte i que els escollis “entre totes les empreses de Catalunya per la qualitat dels nostres cupcakes i perquè el nostre estil encaixava amb el seu projecte”.