Garnatxa Beer << Notícies

Birrart presenta la Garnatxa Beer a la Fira del Vi de Falset

 

Els productors de cervesa artesana Birrart amb la col·laboració dels enòlegs Antoni Sànchez (El Solà d’Ares) i Santi Torrella (Pedretes, Vi Blanc de Guarda), del Priorat, presenten la cervesa Garnatxa Beer, envellida en barrica i elaborada amb most de garnatxa, a la Fira del Vi de Falset.

Es tracta d’una cervesa elaborada amb most de garnatxa vella de coster de llicorella i criada en roure francès Allier. Pel fet de tenir l’envelliment en barrica, de moment té una producció limitada. El primer lot es vendrà aquest cap de setmana, 5 i 6 de maig, a la Fira del Vi de Falset i es preveu que el pròxim surti el juny.

En quant al tast, la Garnatxa Beer presenta color caoba fosc amb lleugers reflexes ambarins; terbolesa lleugerament opaca amb escuma ataronjada, densa i persistent. Les aromes de most es combinen amb fruits secs i mel. Els tanins del roure francès deixen sensacions envellutades en boca i un volum perllongat. És de cos amplia amb un pas de boca llarg i retrogust afruitat, de fruites vermelles i melmelades.