Moment de vermut << Notícies

Calonge i Sant Antoni promocionen el moment del vermut

 

Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració de la marca de cervesa Estrella Damm, volen promocionar el vermut del cap de setmana. Per això, tots els dissabtes, diumenges i festius a cadascun dels establiments que formen part de la campanya hi podeu trobar tres opcions de vermut diferents, sempre amb un únic preu de 6 euros.

Cada restaurant o bar ha seleccionat aquelles tapes que són la seva especialitat. I a més, amb la consumició del vermut, es dóna una targeta sorpresa on s’amaguen més de 1.000 regals per seguir gaudint de la nostra gastronomia.

Participen en aquesta proposta: Can Monetas, Cercle Calongí, La Fusteria, La Jovita, Silken Park Hotel San Jorge, de Calonge; Arturo Mundet, Brisamar, Cafè Les Gavarres, Cafeteria de l’Aubi, Cafeteria Sant Antoni, Can Sebi, Guillermo, L’Alba, La Proa, La Tastaolletes, Nautilus, Simón, Taco Bravo, Taverna Cal Barber i Tropics, de Sant Antoni.

També per als més petits

Perquè les famílies puguin gaudir del moment del vermut s’han preparat alguns jocs per als més petits: capsetes de colors, làmines per pintar, endevinalles i entreteniments per jugar tota la família.