Ruta de les Carboneres << Notícies

Campanya Ruta de les Carboneres per menjar a la Vall del Llémena amb el peatge pagat als visitant de fora de Girona

 

La campanya gastronòmica la Ruta de les Carboneres proposa un recorregut de nou àpats en nou restaurants durant els pròxims 4 mesos i l’oportunitat de redescobrir l’entorn natural del ‘balcó de Girona’. Els restaurants, a més, pagaran el cost del peatge als clients que vinguin de fora de Girona. Tots els participants de la ‘ruta’ entraran en el sorteig de tres grans premis que es farà al setembre.

L’associació Cuina de les Carboneres ha engegat la campanya l’1 de juny que s’estén fins finals de setembre. L'entitat ha editat 3.000 targetes de fidelització que es repartiran a partir de dissabte 1 de juny entre els clients. Cada targeta consta de nou 'etapes' que els clients podran anar segellant a mesura que vagin passant per cadascun dels establiments. Per fer els nou àpats que es proposen hi ha temps fins al 24 de setembre.

Tots aquells que aconsegueixin completar la ruta entraran en el sorteig de tres premis: una estada en hotel rural, esmorzar i visita enològica, i un lot de productes artesans de la Vall gentilesa de Embotits Pagès i Formatges La Balda. El sorteig es preveu per al 29 de setembre.

Peatge gratuït

A més del públic gironí, 'La Ruta de les Carboneres' vol ser també "una eina per posar la Vall de Llémena al mapa", segons expliquen els organitzadors, i esdevenir un reclam per al turisme de proximitat. Per aquest motiu, l'associació impulsa també una campanya d'acostament als ciutadans de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Segons, els restauradors, l'obertura del nou peatge de l'AP-7 és una oportunitat per fer de la Vall de Llémena un destí turístic més accessible i anuncien que, mentre duri la campanya, es pagarà el peatge als clients que arribin des de fora de Girona.