Temps de Cireres << Notícies

Concurs fotogràfic 'Temps de Cireres' a través de les xarxes socials

 

La Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica proposa el concurs de fotografia ‘Temps de Cireres’, tot el mes de juny, a través del seu compte a Facebook, amb aquesta fruita com a protagonista. La Fundació porta a terme també aquest 2013 la campanya Marca Cuina Catalana com a patrimoni de la humanitat per la candidatura Unesco 2014.

Cireres en cistells, pastís de cireres, fires, parades de mercat, decoracions elaborades amb aquesta fruita, arracades de cireres, qualsevol opció és vàlida per ser fotografiada i participar en el concurs. Els participants hauran de presentar imatges que, d’alguna manera, estiguin vinculades amb aquest fruit de temporada. Un cop pujada la imatge a l’aplicació ja estaran concursant.

Però hi ha encara una altra manera de participar, a partir de la votació, ja que seran els usuaris els qui, mitjançant els seus vots, determinaran el guanyador que optaran a diversos premis.

El concurs té lloc durant el mes de juny amb l’objectiu de promocionar tant aquest producte com les fires i altres activitats vinculades. Durant aquest període, a més de les fotografies que els concursants vagin penjant a l'aplicació, a les xarxes de la Fundació, Facebook i Twitter, es donarà difusió també a aquestes activitats, receptes amb cireres actuals i també d'altres d’antics receptaris.

Perfil de Facebook de la Fundació.