Peix de Roca de Begur 2013 << Notícies

Divuit restaurants participen en la 15ª Campanya del Peix de Roca de Begur

 

Torna la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur, l’element gastronòmic més tradicional d’aquesta localitat, en la seva 15ª edició, del pròxim 20 d’abril al 9 de juny. Durant aquestes dates, els 18 restaurants que hi participen ofereixen un menú especial format per plats elaborats amb base de peix de roca, amb una gran varietat de receptes i un ampli ventall de preus. A més, les persones que degustin un menú de Peix de Roca participaran en un sorteig d’un sopar i d’una estada de cap de setmana a Begur.

En concret hi participen els restaurants Ca la Juanita, Costa Brava, Es Castell- Can Maurici, Fonda Caner, Galena - Mas Comangau, Garreta, Hostal Sa Rascassa, Sa Tuna, Hotel Aigua Blava, Hotel Eetu, Hotel El Convent, Hotel Mas Ses Vinyes, Hotel Sa Punta, Parador d’Aiguablava, Sa Caleta, Toc Al Mar, Turandot i Vintage Hotel.

La presentació es farà el mateix dia 20 per part de la Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols, d’Olot a les 12 del migdia a la sala de plens de l’Ajuntament. A continuació hi haurà tastets de peix de roca amb copa de cava i copa d’Inedit, a càrrec dels restaurants que participen a la campanya. Els assistents podran tastar els plats amb l'adquisició de tiquets.

VI Concurs de Cuina Popular Peix de Roca

El dissabte 11 de maig tindrà lloc la sisena edició del Concurs de Cuina Popular Peix de Roca, amb la possibilitat de tastar els plats presentats. Serà a partir de les 12 del migdia i fins les 14 h, a la plaça de la Vila. Els participants han de cuinar qualsevol plat que contingui com a ingredient principal el Peix de Roca. Hi ha temps per inscriure’s fins el dia 1 de maig. El plat s’ha de cuinar a casa i portar-lo a la Plaça de la Vila el mateix 11 de maig a les 12 on el jurat decidirà qui és el plat guanyador. El premi consisteix en una placa commemorativa de l’acte i un sopar per a dues persones en algun dels restaurants participants a la campanya gastronòmica.