Eco.Sí 2013 << Notícies

Eco.Sí tanca la 8ª edició amb més de 8.000 visitants

 

La fira referent de la cultura ecològica a Girona ha tancat la seva 8ª edició amb uns 8.000 visitants i més de 130 expositors amb gran presència del sector de l’alimentació. Del 31 de maig al 2 de juny s’hi han portat a terme més de 100 activitats i amb Georgina Regàs, de la Confitura de Torrent, com a padrina de l’edició.

En aquesta 8ª edició, el saló ha comptat amb més de 130 expositors en els quals els visitants han pogut trobar alimentació ecològica i productes certificats per a la higiene i
cosmètica, artesania, materials per a la bioconstrucció, energies renovables, roba i complements, estalvi i reciclatge, jocs, llibres i revistes.

Pel que fa al sector alimentari, els visitants hi han pogut trobar des de verdures ecològiques, planter i productes elaborats, ous de corral i l’opció d’apadrinar una gallina, aigua marina per beure, licor ecològic de castanya, entre moltes altres coses.

L’edició ha comptat també amb un nou format, les àgores, espai de reflexió i de trobada amb la participació de l’economista Arcadi Oliveres, el subdirector de Triodos Bank, Joan Melé; el periodista Jaume Barberà, la cantant Rosa Zaragoza i el monjo tibetà Thubten Wangchen. 

 “Reguem el planter amb optimisme, humor i esperança” ha estat el lema d’aquesta edició i ha estat el fil conductor de totes les activitats, conferències, tallers i exposicions.

Més de 100 tallers i activitats

Pel que fa a les activitats, Eco.Sí ha comptat amb un ampli programa pensat per a tots els públics. Els visitants han trobat propostes atractives i innovadores pensades expressament per a ells i curosament seleccionades amb professionals destacats de tots els àmbits.

Amb l’objectiu de difondre i implantar els hàbits saludables, responsables, ecològics i sostenibles, la fira ha acollit més de 100 activitats en els àmbits de l’alimentació, l’agricultura, la salut, l’educació, la bioconstrucció, les energies alternatives, l’aigua i la dona.