2n aniversari Centre de Visitants del Gironès << Notícies

El Centre de Visitants del Gironès celebra el segon aniversari amb un sorteig de dos àpats

 

El Centre de Visitants del Gironès celebra el seu segon aniversari, el dimarts, 26 de març de 2013, amb un sorteig de dos àpats per a dues persones a l'Espai de Gastronomia i un tast especial d’aniversari per només 3 euros; entre altres activitats i ofertes. Al llarg d'aquests dos anys, 22.743 persones han passat per l’equipament, amb un total de 54.038 consultes fetes.

El Centre de Visitants del Gironès celebra el seu segon aniversari amb diverses activitats i ofertes. Per una banda, se sortejaran dos àpats per a dues persones a l’Espai de Gastronomia, també dues entrades al Centre d'Interpretació del Territori i dues entrades pels Banys Àrabs de Girona. El dia 26 de març hi haurà també un tast d'aniversari per només 3€ que consistirà en volcà de cigrons i oli de Llagostera, pollastre rostit amb cervesa negra Moska de Sarrià de Ter i poma de Girona.

Una altra de les ofertes per celebrar aquest segon aniversari seran les visites guiades al Centre d'Interpretació del Territori els dies 26, 27 i 28, a les 12.30h, per només 2 € per persona i visita. També hi ha una oferta especial del dinar de menú de tastets, per només 14€. Per altra banda, el pack de productes de la comarca tindrà el preu especial de 10€.

El Conseller Comarcal de l’àrea de Turisme del Gironès, Joaquim Roca, i la directora del Centre de Visitants del Gironès, Neus Vila, han mostrat la seva satisfacció per la feina feta al llarg d'aquests dos anys i han agraït la implicació dels 27 ajuntaments i de tots els agents turístics, privats i públics, de la comarca.

L'Àrea de Turisme ha valorat, en xifres, que ha titllat de 'positives', el segon any de vida del Centre. Així doncs, al llarg d'aquests dos anys, 22.743 persones han passat per l’equipament, amb un total de 54.038 consultes fetes. Han destacat també que entre 2011 i 2012, un total de 98.358 persones s'han interessat en la comarca del Gironès, amb un global de 308.289 consultes i 346.407 visites a publicacions emeses en el Facebook. Tot plegat, suposa un 79% més d’interès, des de l’obertura del Centre de Visitants del Gironès, per la comarca.

El Centre de Visitants, vinculat, directament, a l'àrea comarcal de Turisme del Consell Comarcal del Gironès que es fa càrrec de la seva promoció, direcció i gestió, es troba ubicat a Sarrià de Ter en un espai de 900 m² que sinergia territori i patrimoni, gastronomia i productes locals, natura i cultura, informació i reserves.