II Destapa't Girona! << Notícies

El II Destapa’t Girona premiarà la millor tapa però també el millor menú

 

L'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial organitza del 20 de setembre al 7 d'octubre aquesta segona mostra i concurs de tapes de Girona, que se celebrarà en una trentena de bars i restaurants de la ciutat de Girona i rodalies.

Per aquesta segona edició s’han establert dues categories de premis. La primera inclourà aquells establiments que elaborin un menú de tapes format per entre 7 i 10 tapes maridat amb Estrella Damm Inedit. Una altra opció és que els establiments presentin l'anomenada Tapa Estrella, és a dir, aquells que presentin una sola tapa a concurs. Així, en aquesta edició hi haurà premis al millor menú i també a la millor tapa individual. El preu de les tapes amb el maridatge de cervesa Damm serà sempre de 2,80 €.

Els premis s'atorgaran per votació popular i hi haurà premis també per a les persones que votin com ara lots de cervesa, àpats i nits d'hotel.

Com a novetat també hi haurà un concurs de fotografia Instagram a les xarxes socials, on seguint el hashtag #DestapatGirona es podrà votar de forma popular dues categories: Millor foto de tapa i millor foto de local. Els premiats rebran un lot de Damm i un àpat per a dues persones i una nit d'allotjament en hotel de 4 estrelles.

Més informació a www.destapatgirona.com