Premis pel Museu de la Confitura << Notícies

El Museu de la Confitura guanya tres premis internacionals

 

El Museu de la Confitura de Torrent (Baix Empordà) ha estat guardonat amb tres premis al concurs internacional The World’s Original Marmalade Awards & Festival, que té lloc anualment a Dalemain, Cumbria, al Nord Oest d’Anglaterra. En concret, el Museu ha rebut el premi de plata per la seva confitura de llimona i per la de taronja amb Grand Marnier; i el de bronze per la confitura de taronja i xocolata. També han rebut una menció per la melmelada de taronja suau.

En aquest prestigiós concurs hi han participat més de 1.700 tipus de melmelades, provinents de Gran Bretanya però també de la resta del món, fins i tot de Singapur o Austràlia. El primer premi se’l va endur Hazel Rushton, provinent de Milnthorpe, Cumbria, de 70 anys, per la seva melmelada de taronja, segons informa la web del certamen. Aquesta melmelada serà comercialitzada per la prestigiosa casa Fortnum & Mason a la botiga de Piccadilly que té aquesta companyia, a partir del pròxim abril.

Al museu-botiga de Torrent podeu trobar més de 100 sabors en les confitures elaborades seguint el procés artesanal i amb fruites de temporada. Per consultar la llista, el Museu ha elaborat una curiosa taula periòdica de les confitures que podeu consultar al seu web.