Sopars Musicals sota les Estrelles << Notícies

Sopars Musicals sota les Estrelles al Barri Vell de Girona

 

Els Sopars Musicals sota les Estrelles presenten una manera atractiva i cultural de combatre la calor de l’estiu en ple Barri Vell de Girona. En aquesta 4a edició, del 26 de juliol al 4 d'agost, els sopars musicals es traslladen de la terrasssa de l'Hotel AC al Barri Vell de Girona, en concret a la Plaça dels Jurats.

Els Sopars Musicals sota les Estrelles ofereixen cuina d'autor i menús avantguardistes juntament amb un cicle de sopars més concerts dels més variats estils de Jazz, des del soul i arribant al folk. Hi actuaran Joan Chamorro & Eva Fernández Quartet, Shakin’ All, Jazz de Copes, Big Dani Pérez Quartet, Elena Gadel i Track Dogs.

Després de tres anys celebrant-se a la terrassa de l’Hotel AC, els Sopars Jazz arriben a la 4a edició amb un important canvi d’emplaçament, però conservant tota la seva energia i singular proposta musical. Durant tres nits seguides de juliol i tres d’agost, la Plaça dels Jurats de Girona acollirà els Sopars Musicals sota les Estrelles.

Es combinaran els vins de la DO Empordà, la millor música en directe i la proposta gastronòmica catalana més avantguardista oferta pels restaurants l’Est, de Christian Sorensen; La Figuereta d’Eva Pagès i el +Cub d’en Jordi Armengol.

Per a més informació: http://www.espaidivi.com/