Show Cookings a Empordàlia << Notícies

Empordàlia organitza diversos Show Cookings amb col·lectius de cuina per aquest estiu

 

Empordàlia ha organitzat per aquest estiu diversos Show Cookings amb col·lectius de cuina de les nostres comarques. Durant el juliol i l'agost passaran per l’espai gastronòmic d'aquest celler, L’Empordà a taula, les Cuineres de Sils, Cuina Volcànica i Bons Fogons. Els mateixos mesos també hi ha programades diverses presentacions i degustacions de productes de la zona.

Les primeres convidades van ser les Cuineres de Sils, que van obrir aquest cicle el 7 de juliol. El 14 de juliol ha estat el torn del col·lectiu Bons Fogons, amb el Restaurant La Riera. Aquest mateix col·lectiu repetirà el pròxim 28 amb el Restaurant La Calèndula.

Pel que fa a l’agost, serà la Cuina Volcànica qui ofereixi dues exhibicions de cuina, per una banda, el dia 9, de la mà del restaurant Els Ossos i el 23 del mateix mes, amb el restaurant Ca la Matilde.

Totes les sessions de juliol són a les 11.30h, mentre que les d’agost són a partir de les 19.00h, el preu és de 5€ amb places limitades a 30 persones.

Pel que fa a les presentacions de productes, el 7 de juliol va ser a càrrec d'Anxoves Solés; el 14 de juliol va ser el torn de Just Married; el 21 de juliol, El Graner; i el 28 de juliol, Ànec de l'Empordà. Pel que fa a l'agost, es podran degustar els productes de Mas Mercè el pròxim 4 d'agost; les melmelades de Can Bech, l'11 d'agost; Can Carriot, el pròxim 18 d'agost; i aigües de Vilajuïga el 25 d'agost.

Totes les presentacions i degustacions tindran lloc a les 18.00h per 3 euros, amb places limitades a 30 persones.

Altres activitats per a tots els públics

Una altra opció per aquells interessats en l’enoturisme, són les visites familiars en què els més petits aprendran el món del vi jugant mentre els grans poden fer un tastet de productes de l’Empordà. També es fan Berenars a la vinya: després de la visita, un berenar al costat de les vinyes d’Empordàlia. També Berenar a l’Ombra de l’Oliverar: després de la visita, degustació dels tastets de l’Empordà a Taula a l’oliverar.

Pels més esportistes, també hi ha l’activitat Passejada a la Vinya: visita al trull i celler de Pau i després una passejada en bicicleta per camins de la plana de l’Empordà fins a Vilajuïga. Allà degustació de vins Sinols, Oli de Pau i dels tastets de l’Empordà a Taula. O pels amants del mar, hi ha l’opció Degusta, Navega i Gaudeix: visita al trull i celler de Pau amb degustació de vins, olis i productes a Vilajuïga; catamarà per la badia de Roses fins a la Platja Canyelles amb sopar a càrrec de l’Hotel Canyelles.

Per a més informació: www.empordalia.com