Bullipèdia << Notícies

Ferran Adrià presenta la futura enciclopèdia de la gastronomia: la Bullipèdia

 

Ferran Adrià ha presentat aquest dilluns 18 de març a la Universitat de Barcelona (UB) el projecte Bullipèdia. Es tractarà d'una enciclopèdia digital amb informació de referència sobre gastronomia. Aquest és un dels futurs projectes de la Fundació d’El Bulli que es preveu que entri en funcionament el 2016.

L'ambiciós projecte s'ha presentat aquest 18 de març al matí a la Universitat de Barcelona. Es tracta d’un dels projectes de la Fundació d’El Bulli que vol donar informació i dades de referència sobre tot el relacionat amb la gastronomia. Una enciclopèdia digital dirigida als professionals, en primer terme, on es podrà trobar informació de productes, tècniques de cuina i tot tipus de conceptes relacionats amb la gastronomia. La UB és la coordinadora del treball, que també comptarà amb altres centres universitaris per poder oferir informació científica i històrica de rigor.

A l'acte de presentació de la Bullipèdia, en què hi han assistit cuiners professionals i periodistes especialitzats, Adrià ha explicat que es vol donar informació, idees i inspiració als professionals de la cuina, de manera més ordenada i menys dispersa que si es cerquen els conceptes en els buscadors habituals d'Internet.

Alguns detalls més al vídeo de presentació del projecte a la web oficial.