Nou còctel Trail Mix << Notícies

Frit Ravich llança un nou còctel de fruits secs per a esportistes

 

Frit Ravich, reconeguda sobretot per comercialitzar patates xips, aperitius i fruits secs, ha llançat al mercat un nou producte de fruits secs pensat per a esportistes i gent que tingui cura de l’alimentació. Es tracta del nou còctel Trail Mix, una barreja de fruits secs composada per avellana crua, ametlla crua, nou en gra, panses sultanes, coco a daus i pinya a daus.

El producte ha estat dissenyat per Frit Ravich amb l’aval de Barrabés, empresa líder en la distribució de material d’alta muntanya. Per això, Trail Mix està especialment pensat per a esportistes. Es presenta en format monodosi de 60gr fàcil de portar i els seus components són font natural de fibra, potassi i fòsfor, a més de tenir un alt contingut en vitamina E, magnesi i coure, que aporten a l’organisme energia sostinguda i energia de potència en l’esforç.

Frit Ravich situada a Maçanet de la Selva gestiona al voltant de 2.600 referències, de les quals processa més de 575 referències de patates xips, aperitius i fruits secs, i n’ha assolit una producció de 72.100 quilos al dia i més de 18 milions de quilos a l’any.

A més a més del productes propis, Frit Ravich distribueix al voltant de 2.000 referències de productes per hostaleria i impuls: llaminadures, caramels, xiclets, xocolates, aperitius, sucs i batuts, olives i adobats, conserves, pastes, galetes, accessoris de pastisseria, deshidratats, espècies...