4a Jornada de Cuina al Carrer al Barri Vell de Girona << Notícies

La 4a Jornada de Cuina al Carrer espera superar els 5.000 assistents

 

Els restaurants del carrer de la Cort Reial i Rodalia de Girona organitzen la 4a Jornada de Cuina al Carrer pel pròxim 26 d’agost des de les 7 de la tarda fins la mitjanit. Les expectatives són bones i s’espera superar els 5.000 assistents que hi van passar en les darreres edicions en què es van servir prop de 12.000 tastets i tapes.

L'associació Avicrof organitza des de l'any 2009 aquesta jornada en la que enguany hi participen un total de 18 restaurants del Barri Vell de Girona amb tastets a 3 euros, basats en les seves cartes, i copes de vi per 1 euro.

Tastets musicals

En l’apartat musical, la jornada comptarà amb 3 escenaris: l’escenari de la plaça de l’Oli, amb l’actuació de la banda de versions Black Kiss; l’escenari de les Voltes d’en Rosés, amb l’actuació del duet de rock, rockabilly, blues i tango Contrabando (Frank Harvey, al contrabaix, i Javier Gras, a la guitarra); i a l’escenari de la plaça de les Castanyes hi actuaran la banda d’indie-folk gironina The Dirthy Club que presenten el seu darrer disc, amb sessions que acompanyaran els tastets gastronòmics al llarg de tota la tarda-vespre.