Premi Iniciativa Emprenedora La Selva 2011 << Notícies

La cervesa Popaire premi Iniciativa Emprenedora La Selva 2011

 

La cervesa Popaire de Blanes ha guanyat la primera edició del premi Iniciativa Emprenedora La Selva 2011. Aquest guardó té com a objectiu reconèixer el millor projecte empresarial que ha passat pel Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de la Selva i que s’ha posat en marxa durant l’any 2011.

Els guardonats, Kristian Meyemburg i Elisenda Reynaldos, han rebut com a obsequi un pla de mentoria Premium durant tot l’any 2012, amb l’objectiu d’ajudar-los a consolidar i fer créixer la seva iniciativa empresarial durant el segon any de vida. Aquest pla de mentoria inclou l’assessorament individualitzat per part d’assessors especialitzats en diferents àmbits de la gestió empresarial com l’anàlisi de l’estat actual del negoci, l’assessorament financer, l’assessorament en organització interna, assessorament en l’estratègia de màrqueting, estratègies de futur i creixement. A més, els premiats han rebut un diploma que els acredita com a guanyadors d’aquesta primera edició.

Cervesa Popaire neix arran de l’experiència laboral d’en Kristian com a pescador de pops, un ofici gairebé perdut a la Costa Brava avui en dia i que li ha servit d’inspiració per crear aquesta nova cervesa al municipi de Blanes. Per això, les diferents varietats de Popaire estan dedicades al mateix municipi blanenc (Blandae), a elements relacionats amb el mar com Escuma de Mar o Tinta de Pop, i a la Costa Brava en general com la Tramuntana.

El Consell Comarcal va fer públic el nom del guanyador de la primera edició del Premi Iniciativa Emprenedora La Selva 2011 en el marc d’un acte que s’ha fet dijous 22 de març a la sala d’actes del Consell Comarcal de la Selva. L’acte va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria, i del gerent, Joan Burjachs.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria, ha assenyalat que “a l’hora de distingir l’emprenedor guanyador, hem tingut en compte aspectes com el caràcter innovador, la posada en valor dels recursos del territori, l’adaptació del projecte a les necessitats socioeconòmiques de l’entorn on s’ha creat, el potencial de creixement i la capacitat de creació de llocs de treball, la viabilitat tècnica, econòmica i financera”.