Roca Barcelona << Notícies

La cuina dels germans Roca s’aposenta a Barcelona amb la seva versió més urbana

 

La cuina dels germans Roca s’aposenta a la ciutat de Barcelona i presenta la seva versió més urbana a través del restaurant i bar de l’hotel Omm. Els del Celler de Can Roca que són directors gastronòmics i assessors des del 2003 del restaurant que compta amb Felip Llufriu com a xef; ara en presenten una reinvenció amb canvis de concepte i interiorisme de l’establiment. Sota el concepte Roca Barcelona l’hotel renova el restaurant amb el nom de Roca Moo i estrena el Roca Bar.

El restaurant Roca Moo ha traslladat la cuina al mig de la sala i es reconverteix així en un nou espai gastronòmic, de la mà de l’equip de Sandra Tarruella Interioristas (també artífex de la gelateria Rocambolesc). El restaurant ofereix diferents menús –el de temporada, el vegetarià, el menú degustació Joan Roca i el menú de migdia-, que canvia segons l’època de l’any; així com plats a la carta. 

Pel que fa al bar del lobby de l’hotel, el que abans era el Moovida, es reconverteix en el Roca Bar, que amplia les seves dimensions i adopta un concepte més informal. Incorpora el segell Roca però amb cuina streetfood i plats per compartir a qualsevol hora, en horari ininterromput. Es tracta d’un bar modern i elegant, però d’aire més fresc i en el qual entrepans i plats per a compartir tenen un paper principal. També hi ha, però l’opció de plats del dia i també nova oferta d’entrepans especials amb guarnició, fets amb la màquina ‘entrepanera’ inventada pels mateixos Roca.

L’Hotel Omm , de Rosa María Esteva i situat junt al Passeig de Gràcia, oferirà als barcelonins i visitants d’arreu la cuina del Celler en la seva versió més urbanita. Una cuina que ja li ha valgut una estrella Michelin en els seus primers 10 anys d’existència. Precisament, arran el desè aniversari, l’hotel barceloní ha presentat aquesta renovació, fruit de la complicitat dels equips de l’Omm i el Celler de Can Roca.

Roca Moon
Horaris: de dimarts a dissabte de 13.30h a 16.00h i de 20.30h a 23.00h.
Diumenges i dilluns tancat.
Menú de migdia: 45€. Preu mig: 90 euros.

Roca Bar
Horaris: obert cada dia de 13.00h a 01.00h.
Preu mig: 30 euros.