Caminada solidària << Notícies

La Sala de Canet d’Adri i Oncolliga contra el càncer de mama

 

El restaurant La Sala de Canet d’Adri juntament amb Oncolliga organitzen el pròxim diumenge 22 d’abril una caminada solidària contra el càncer de mama. Es tracta d’una ascensió a Rocacorba, la primera activitat solidària que organitza el restaurant, la recaptació de la qual anirà a la Fundació Oncolliga amb l’objectiu que aquesta associació pugui seguir treballant i oferint serveis gratuïts per a les dones operades de càncer de mama.

La inscripció és de 15 euros i, a més del donatiu, inclou una bossa amb obsequis i els tiquets per a la botifarrada per cadascun dels participants que vulguin cobrir el trajecte entre el restaurant La Sala i el cim de Rocacorba, un recorregut de 18 km. Pensant en el caràcter familiar i festiu de l'esdeveniment, també s'ha previst un recorregut més reduït, de només 6 km, que donarà la volta al volcà del Puig d'Adri.

Les inscripcions es poden formalitzar ja a través del compte corrent de La Sala Solidària (2100-8168-43-0200037790). La recollida dels dorsals es farà el mateix dia de la caminada a partir de les 7.45h del matí i la sortida de la caminada està prevista per a les 8.30h. El restaurant La Sala instal•larà, a més, una zona de jocs infantils gratuïta per a la mainada per a tots aquells que es vulguin acostar i passar un matí de diumenge diferent, divertit i solidari. També hi haurà servei de bar.