Suca i mulla! << Notícies

La Selva recupera el Suca-Mulla

 

L’Associació d’Hostaleria de la Selva ha engegat una campanya per recuperar el Suca-Mulla, unes postres de la comarca que, a més de bones, poden tenir premi, ja que també hi participa la Federació de Comerç de la Selva.

Les postres consisteixen en sucar galetes amb ratafia, cosa que podreu fer en els 30 restaurants que participen de la campanya. Totes les persones que demanin el Suca-mulla entraran en un sorteig d’una targeta comerç amb valor de 1.200 euros, entre altres premis que les empreses turístiques donaran al llarg dels mesos que queden de 2012 (el sorteig es farà el desembre).

Així, els membres de l’Associació d’Hostaleria de la Selva incorporaran a la seva carta de postres el Suca-mulla: un licor de ratafia amb teules o els dolços típics de cada poble per a sucar. Amb els productes típics de cada municipi com són les Galetes Trias a Santa Coloma de Farners i la ratafia Russet, però també altres productes locals. Es podran degustar per un preu entre els 3 i 5 euros i servits amb plates de terrissa de Breda.

La campanya es va presentar el 9 de maig a l’Hotel Novotel Girona, a Riudellots de la Selva, a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria; el president de l’Associació “La Selva, comarca de l’aigua” i vicepresident del Consell Comarcal de la Selva, Jordi Orobitg; el president de l’Associació d’Hostaleria de la Selva, Antoni Creus; i la presidenta de la Federació de Comerç la Selva, Marta Julià. Segons van explicar, es tracta de recuperar aquestes postres però també propiciar que els comensals facin una bona sobretaula.

Establiments adherits al Suca Mulla són: la Taberna la granota (Sils), la Fonda Santa Anna (Breda), Hostal Esteba (Caldes de Malavella), l’Hostal Mallorquines (Riudarenes), El Celler d'en Jordi (Sant Hilari Sacalm), Restaurant Ripoll (Sant Hilari Sacalm), Restaurant Mas Romeu (Lloret de Mar), Restaurant El Trull (Lloret de Mar), Restaurant La Crosa (Sant Dalmai), Restaurant Les Magnolies (Arbúcies), Restaurant Masia Gallart (Santa Coloma de Farners), El Romaní de Breda (Breda), Restaurant El Rieral (Sant Feliu de Buxalleu), Restaurant Fonda Montseny (Breda), Restaurant Quimera (Caldes de Malavella), Restaurant Can Mariano (Breda), Fonda Rita (Sant Hilari Sacalm), Hostal Bonaterra (Maçanet de la Selva), Restaurant M. Verdolet (Sant Hilari Sacalm), Restaurant Hostal Nou (Arbúcies), Hotel Pinxo (Santa Coloma de Farners), Hotel Novotel Girona Aeroport (Riudellots de la Selva), Restaurant Can Pou (Vidreres), Restaurant Grions (St Feliu de Buixalleu), Restaurant Duc de l'Obac (Sant Julià de Llor i Bonmatí), Restaurant Les Oliveres (Riudellots de la Selva), Restaurant Parrufu (Hostalric), Restaurant Can Valls (Sant Martí Sapresa), Restaurant Can Puig (Sant Feliu de Buxalleu), Balneari Font Vella (Sant Hilari Sacalm), Hotel Club Giverola (Tossa de Mar).