Cuina empordanesa al Bus Alícia << Notícies

L’Aula Gastronòmica de l’Empordà i La Cuina de l’Empordanet al Bus Alícia

 

L’Aula Gastronòmica de l’Empordà i el col·lectiu gastronòmic la Cuina de l’Empordanet duran a terme 4 sessions de cuina al Bus Alícia, aprofitant que durant l’estiu el Bus es troba a l’Empordà. Les dues entitats gastronòmiques participaran al projecte itinerant amb diversos tallers de cuina a les poblacions de Begur, Torroella de Montgrí-L’Estartit, Pals i L’Escala.

Els tallers, que es duran a terme en horari de tarda a partir de les 17:30h, tenen un preu de 10€ i gratuït per als socis del Grup Costa Brava Centre. Aquests van dirigits al públic general amb l’objectiu de promocionar la cuina empordanesa, i en aquest cas, els productes més característics de cada localitat.

Així doncs, el primer taller de cuina es durà a terme el proper dimecres 25 de juliol a Begur i el cuiner Lluís Ferrés, de l’Hotel Aigua Blava, elaborarà un suquet de peix de roca.

Els següents tallers es faran a: Torroella de Montgrí-L’Estartit, dimecres 1 d’agost; Pals, dimecres 8 d’agost; L’Escala, dijous 16 d’agost.

Aquesta és una activitat més, paral·lela als tallers de cuina d’estiu que duu a terme habitualment l’Aula Gastronòmica de l’Empordà, tant per a infants com per adults.

El Bus Alícia

El bus Alícia és un projecte itinerant de l’Obra Social de CatalunyaCaixa sobre alimentació i salut. Un projecte que explica la importància d’alimentar-se bé, d’ensenyar a menjar millor i que aporta informació tècnica i científica, estratègies i coneixements dels hàbits alimentaris a la nostra societat.