Mercat de Mercats << Notícies

L’Empordà es promociona a la fira Mercat de Mercats de Barcelona

 

Els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà han estat presents a la Fira Mercat de Mercats que s’ha celebrat aquest cap de setmana, del 18 al 20 d’octubre de 2013, a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona. Es tracta d’una fira de gastronomia i és organitzada per l’Institut de Mercats de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. 

Durant els tres dies de la fira s’han organitzat una gran varietat d’activitats i  propostes com ara l’elaboració de plats amb els restauradors de més prestigi a l'Aula Gastronòmica, sessions sobre vins, caves i còctels al Celler dels Sumillers, propostes dels paradistes dels mercats barcelonins i les propostes turístiques de les entitats turístiques de la demarcació de Girona, entre moltes d’altres.

El públic barceloní s’ha mostrat interessat especialment per les cales i camins de ronda, les rutes a peu, el cicloturisme i la informació dels productes artesans empordanesos, així com els vins de la DO Empordà. També per conèixer els quatre parcs naturals amb més detalls (Cap de Creus, Aiguamolls de l’Empordà. Montgrí-Illes Medes i l’Albera). 

Els dos consells comarcals, seguint la línia estratègica de promoció de la marca Empordà, han decidit aquest any promoure els seus recursos turístics en mercats de proximitat com Catalunya, França i Espanya. L’assistència al Mercat de Mercats de Barcelona és l’última de les fires previstes per aquest any.