Llagurt premi Iniciativa Comercial << Notícies

Llagurt rep el premi a la Iniciativa Comercial de la Generalitat

 

L’empresa gironina Llagurt ha rebut el premi a la Millor Iniciativa Comercial en Innovació de la Generalitat de Catalunya. Els premis, que reconeixen les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat han distingit en aquesta 12a edició aquest projecte iniciat el 2010 per dues emprenedores gironines. En total, els Premis a la Iniciativa Comercial s’han lliurat a 15 empreses i entitats catalanes i s'ha distingit la trajectòria de 26 Establiments Comercials Centenaris

La innovació de Llagurt, segons informa la Generalitat, ha consistit en la incorporació a la recepta tradicional del iogurt fresc diferents toppings amb una oferta de 30 productes diferents, de manera que s’ofereix un iogurt ecològic al gust del client. L’empresa compta actualment amb establiments a Girona, Vic, Blanes, Platja d’Aro i Salt.

El premi ha estat ex-aequo amb El Cullerot del Masnou, un espai de cuina per a tothom on trobar utensilis i accessoris però també tallers de cuina.
 
La Generalitat de Catalunya ha distingit també un total de 26 establiments centenaris, per la seva trajectòria durant més de cent anys de servei de qualitat i personalitzat als seus clients, i per la seva adaptació als canvis i necessitats de compra dels ciutadans.
 
Els establiments de la demarcació de Girona distingits són, per ordre alfabètic: carnisseria Can Cadet, Les Planes d’Hostoles (Garrotxa); Carnisseria Xarcuteria Currius, a Vilabertran (Alt Empordà); Drogueria Farreny, a La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà); Farmàcia Alsius, a Girona (Gironès) i Farmàcia Puigvert, a Vilobí d’Onyar (la Selva).