El Temps de Flors més gastronòmic << Notícies

Menús gastroflorals pel Temps de Flors

 

Temps de Flors arriba un any més a Girona omplint carrers i patis amb una gran exposició de flors. Uns dies únics en què la ciutat s’emplena de colors i en els quals es poden veure espais que només tenim la oportunitat de veure durant aquestes dates, tots ells decorats amb espectaculars creacions florals. Aquest any, però, el Temps de Flors serà més gastronòmic que mai i els visitants podran gaudir de menús especials gastroflorals.

Del 12 al 20 de maig més d'una vintena de restaurants de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial oferiran un menú especial relacionat amb l’exposició de flors que cada any vesteix de colors la ciutat. En concret, podeu gaudir d’aquesta iniciativa als restaurants: + Cub, Arsys, Balneari Prats, Bescuit Maragall, Boira, Bubbles Gastrobar, Cal Ros, Cocolino, Cúrcuma, Draps, Espai de Gastronomia del Centre de Visitants del Gironès, La Fundició Viniteca, El Ginjoler Som Restaurant, L’Est, La Calèndula, Indigo Restaurant & Lounge, Maràngels, Melià Girona, München, Els Ocells Perduts, One, El Pati Verd, La Penyora, Porta Bellini, Ravonibus, La Sala, Sucamulla o al The NY Flat.

Hi podreu degustar plats tan creatius com mousse de foie amb pètals de rosa vermella o amanida de llagostins i pètals de pensament amb perfum de violeta, entre una àmplia oferta de plats.

A més a més, el postrer Jordi Roca oferirà a la recentment inaugurada Rocambolesc un gelat especial per aquestes dates. Es tracta d'un gelat de flors fet a base de mel caramel·litzada, aigua de flor de taronges, calèndula i gessamí.

Per fer més difusió d’aquestes jornades, s’ha creat per a Twitter un hashtag especial relacionat amb la part gastronòmica de l’esdeveniment: #gastroflors. També podeu anar seguint la informació del Temps de Flors amb l'habitual #tempsdeflors.