XIV Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf << Notícies

Més de 200 persones a la XIV edició del Torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf

 

El col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet, va celebrar dilluns 17 de juny la catorzena edició del torneig Costa Brava Catalunya Cuina i Golf al Club Golf d’Aro- Mas Nou de Platja d’Aro, amb el posterior dinar, amb més de 200 persones, a càrrec dels cuiners del col·lectiu. L’acte, va comptar amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Ajuntament de Castell- Platja d’Aro- S’Agarò, el Club Golf d’Aro- Mas Nou, l’Hotel Costa Brava i altres espònsors.

Una setantena de jugadors, entre cuiners, personalitats del món de l’esport i del sector turístic i mitjans de comunicació, entre d’altres, es van donar cita al Club Golf d’Aro- Mas Nou, per gaudir d’una jornada d’esport i gastronomia. A mida que anava finalitzant el torneig, tant els assistents que no van participar a la competició, com els jugadors, van gaudir d’un aperitiu a peu del mateix camp de golf.

Pel que fa al dinar, aquest es va dur a terme a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro amb l’assistència de més de 200 persones que van poder degustar la gastronomia empordanesa a càrrec dels cuiners de La Cuina de l’Empordanet. Entre els plats que es van oferir, trobem el gaspatxo amb tàrtar de gambes, el rostit de l’Empordanet, arròs de Pals amb entrebancs i sense feina o el pollastre mar i muntanya de gambetes i pèsols.

L’entrega de premis, va anar a càrrec del popular humorista Jordi LP, qui va amenitzar la vetllada amb el seu característic humor. Els guanyadors del torneig foren, Jaume Font, xef del restaurant Sa Punta, en categoria masculina i Montserrat Llinés, membre del Club Golf d’Aro- Mas Nou pel que fa a la categoria femenina.

A l’acte, també van haver-hi uns parlaments de record pels desapareguts Jordi Comas, (Hotel Costa Brava i president de la FOEG) i el futbolista Chus Pereda, els quals la seva presència era habitual al torneig.

Entre els assistents a l’acte, trobem a destacats cuiners com Joan Roca, Carles Gaig, Pere Arpa, Benvingut Aligué, Joan Bosch, Víctor Trochi, Quim Casellas, Lluís Feliu, Jordi Juncà, Joan Reniu o Fina Puigdevall, així com reconegudes personalitats com Ferran Martínez (ex jugador de bàsquet), Joel González (or olímpic de Taekondo), Enric Masip (ex jugador handbol), Josep Maria Minguella (representant de jugadors de futbol), l’humorista Jordi LP, entre d’altres.