Tast de vins al Puigmal << Notícies

Unes 250 persones al tast de vins de la DO Empordà al cim del Puigmal

 

Unes 250 persones i una dotzena de cellers han participat en la cinquena edició del tast de vins de la DO Empordà al cim del Puigmal organitzada pel Consell Regulador de la denominació empordanesa. 

L'activitat ha comptat novament amb la col·laboració dels Castellers de Figueres que han alçat un pilar al cim de la muntanya. Un imatge simbòlica que vol posar de manifest l'esforç dels cellers empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible. 

Acompanyats pel bon temps, els participants han iniciat l'ascensió al cim des del Coll de Fontalba a primera hora del matí. En poc més de tres hores, els excursionistes han coronat el cim del Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada, on s'ha realitzat la inauguració del tast d'alçada amb l'actuació de la colla castellera de la capital de l'Alt Empordà. Posteriorment, s'ha celebrat el tast i cap a quarts de dues de la tarda, s'ha iniciat el descens on, com a novetat, s'ha ofert als participants un tast de dolces.

Els cellers que han participat en aquesta edició són Vinyes d'Olivardots; Vinyes dels Aspres; Pere Guardiola; Mas Llunes; Espelt Viticultors; Clos d'Agon; Maset Plana; Martí Fabra; Cooperatiu d'Espolla; Can Sais; AV Bodeguers i *lavinyeta.