Gastromusical 2012 << Notícies

Música, gastronomia i solidaritat al Gastromusical 2012

 

Maïa Vidal, Anna Roig i L’ombre de ton chien, Cris Juanico, Salao i Santi Balmes hi posaran la música. Els artistes serviran d’inspiració per proposar un menú per cadascuna de les vetllades al restaurant Molí de l’Escala, de la mà dels cuiners Montse Estruch, Marc Gascons, els germans Torres, Quim Casellas i Jordi Jacas. Un binomi entre música i gastronomia les nits de l'1, 8, 15, 21 i 28 d’agost.

El Gastromusical és una proposta pionera que uneix música i gastronomia i que arriba aquest any a la sisena edició. De la mà del cuiner i propietari del Molí de l’Escala Jordi Jacas el festival és una de les ofertes més originals de la programació estiuenca a la Costa Brava.

Jordi Jacas introdueix una novetat en aquest Gastromusical 2012: els cuiners convidats proposen cada nit un menú exclusivament pensat i adaptat al perfil de l’artista. Un sopar pensat perquè els plats que se serveixen traslladin a l’origen geogràfic o a l’estil musical de l’intèrpret.

Julio Estrela serà el protagonista d’una exposició viva que anirà evolucionant mentre duri el Gastromusical. La creació artística té moltes cares i aquest any podrem veure una mostra de les creacions d’un dels artistes amb més seguidors a la xarxa social Instagram. L’exposició serà viva gràcies al mateix Julio Estrela, a Marc Teixidor i a la seva acció a les xarxes socials, amb imatges d’allò que es vagi produint durant el festival.

Aquest any el Gastromusical col·laborarà amb l’AECC – Catalunya contra el Càncer i s’hi destinaran els diners que es recaptaran en el sorteig de regals que es farà al final de cada vetllada. L’AECC-Catalunya contra el Càncer treballar per lluitar contra el càncer liderant l’esforç de la societat catalana per a disminuir l’impacte causat per aquesta malaltia i millorar la vida de les persones. Entre altres activitats, informa i consciencia la població sobre la malaltia, així com les mesures per prevenir-la; ajuda i acompanya totes les persones afectades pel càncer i les seves famílies; i dóna suport a la investigació atorgant un percentatge dels seus ingressos a la projectes d’investigació del càncer.