Tempo sota les estrelles << Notícies

Música, gastronomia i vins per les nits d’estiu a Girona amb ‘Tempo sota les estrelles’

 

“Tempo sota les estrelles”, la proposta que combina gastronomia, vins i música en directe per a les nits d’estiu, torna un any més a Girona. Del 25 de juliol fins el 6 d’agost, en set nits alternades, la Plaça dels Jurats es transforma en un espai únic on el millor jazz, swing i soul es podran escoltar en directe en ple barri vell de Girona.

Durant aquestes nits es podran escoltar artistes com Shakin’All, que obrirà el Tempo el 25 de juliol i que ja van actuar l’any passat. També hi passaran Randy Greer & the Cole Diggers, Ricard Gili, Cris Juanico, Claudia Bardagí, Sara Pi o la Jove Big Band de Girona.

Aquest any serà El Ginjoler qui oferirà una selecció de platets, tapes i tastets com a companyament per la música en directe. Cada dia de concert, i a partir de les 20:30h la Carme Picas obre les portes de El Ginjoler a la Plaça dels Jurats.

A banda dels concerts, la gastronomia i els vins, s’han previst una sèrie d’activitat paral·leles on destaca la presentació a Girona de Wineissocial amb un tast de vins a càrrec de Ferran Centelles (sommelier de El Bulli).