Petits Grans Hotels de Catalunya << Notícies

Nou catàleg de Petits Grans Hotels de Catalunya amb la gastronomia com un dels punts forts

 

L’agrupació d’hotels independents Petits Grans Hotels de Catalunya, marca turística que agrupa 39 hotels de petites dimensions (menys de 15 habitacions) de tot Catalunya, ha editat el seu nou catàleg d’hotels per al 2013, al qual s’han incorporat tres establiments més, estenent una mica més la presència de la marca arreu de les comarques catalanes.

Actualment, Petits Grans Hotels de Catalunya està format per 39 establiments repartits per les quatre províncies catalanes i agrupats per marques turístiques: 3 a la Catalunya Central (Barcelona), 20 a la Costa Brava (Girona), 5 a la Costa Daurada (Tarragona), 9 als Pirineus (Girona-Lleida) i 2 a les Terres de l’Ebre (Tarragona).

Petits Grans Hotels de Catalunya es consolida també com una marca d’alt nivell gastronòmic, atesa la reconeguda qualitat de la cuina de molts dels establiments de la marca. Per això, seguint la línia iniciada l’any passat, la guia continua apostant per la gastronomia com a tret distintiu de molts dels seus establiments. Dos dels hotels gaudeixen de les prestigioses estrelles Michelin, per una banda la Fonda Sala, d’Olost; i una altra per a Ca l’Arpa, de Banyoles.

El nou catàleg compta amb 120 pàgines amb la informació complerta dels 39 establiments socis: adreça, coordenades GPS, descripció de l’establiment, serveis, preus orientatius i atractius turístics al voltant. A més, es troba un important apartat amb la informació més rellevant de les marques turístiques de les que formen part els establiments agrupats.

Es tracta d’una única edició en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès) amb una tirada de 12.000 exemplars, que es distribueix a mitjans de comunicació, agències i operadors turístics, institucions, oficines de turisme, espònsors i als mateixos establiments del grup. A més, també serà present a les fires turístiques nacionals i internacionals, ja sigui a través de la participació directa de la cadena o de l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Tota la informació del catàleg es pot trobar al web de la cadena on, a més, s’inclou informació complementària sobre els serveis, les instal·lacions, la seva ubicació a Google Maps, les coordenades GPS, els atractius de l’entorn de l’establiment i la possibilitat de reservar habitacions a qualsevol dels 39 establiments, mitjançant un sistema on line.

Petits Grans Hotels de Catalunya, marca nascuda a les darreries del 2008, aglutina un grup d’establiments d’un màxim de 15 habitacions d’arreu de Catalunya. Els hotels del grup es caracteritzen pel seu caràcter i ambient familiar, la qualitat dels serveis, una excel·lent oferta gastronòmica i una ubicació en un entorn atractiu.

Nous establiments, dos a l’Empordà i un al Vallès Oriental

El Cluc Hotel Begur (Baix Empordà) és un hotel ubicat en una antiga casa indiana del segle XIX, restaurada amb el màxim respecte a l’arquitectura original. Disposa de 12 habitacions, decorades amb molta cura i encant. L’hotel es caracteritza per un tracte personalitzat i uns esmorzars amb productes de proximitat.

El Mas Falet 1682, a Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà) és una masia tradicional catalana del segle XVII, de 10 habitacions dobles i una suite. Compta amb amplis jardins, terrassa amb piscina exterior i pinedes, amb magnífiques vistes a la badia de Palamós. El seu restaurant ofereix una cuina mediterrània, amb productes de temporada.

El Molí de la Torre, a Bigues i Riells (Vallès Oriental), és un antic molí del segle XII, transformat durant el segle XIX en una petita fàbrica tèxtil, que actualment és un hotel de caire familiar que conserva la seva història combinada amb l’encís i la tranquil·litat de la zona. Disposa de 12 habitacions dobles i una suite, a més d’una sala polivalent per a esdeveniments familiars, grups i empreses.