Vins i Licors Grau << Notícies

Nova aplicació per iPhone de Licors Grau

 

L'acte va ser presentat per l'escriptor i periodista David Escamilla. Va comptar amb la presència del director general de l'Incavi, Jordi Bort, que es va dirigir als assistents per parlar de la importància de la innovació en el sector. Jordi Grau Jr. va ser l'encarregat de parlar del nou projecte de l'empresa i de com ha canviat la relació amb el client, gràcies a la introducció de les noves tecnologies.

Durant l'acte, es va fer una demostració del funcionament de l’aplicació,que permet comprar tot l’ampli catàleg de Vins i Licors Grau des de qualsevol país europeu. A més, es van habilitar dispositius iPad a tota la sala per tal que els convidats poguessin navegar i comprovar personalment el funcionament de l’aplicació.

Per últim, el ballarí Rafael Amargo va explicar la seva relació amb el vi i la tecnologia. Finalment, ens va convidar a tastar una tria de vins seleccionada per ell mateix, entre els més de 9.000 productes de Vins i Licors Grau. Les referències escollides van ser el cava Bertha Lounge Brut Nature, el vi de Rioja Remelluri Reserva i la Manzanilla Papirusa de Lustau.

L'acte va reunir més de 200 persones, representants del món del vi, clients de grauonline, personalitats de la societat empresarial catalana i professionals del món digital, marketing i noves tecnologies.