Guia d'Operadors Ecològics << Notícies

Nova Guia d’Operadors Ecològics de Catalunya

 

Professionals i consumidors ja poden consultar la nova Guia d’Operadors de la producció agrària ecològica de Catalunya, amb tots els productors ecològics certificats, amb informació actualitzada i amb camp de cerca per operador, per comarques o municipis, i també per tipus d'activitat o producte.

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica de Catalunya (CCPAE), autoritat de control dels productors ecològics catalans, dependent del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), la va presentar a finals d’octubre.
 
Aquesta nova Guia d'Operadors s'ha treballat durant els darrers mesos amb la intenció d'oferir un millor servei on-line als operadors ecològics de Catalunya i també a les persones consumidores. Com a novetats, la Guia incorpora camps de cerca per operador, per número d'operador, per comarques i municipis, per tipus d'activitat i per producte.

A més, la Guia mostra el detall de cadascun dels operadors registrats al CCPAE, amb les dades de contacte, i ofereix l'opció de consultar i descarregar el certificat de conformitat de qualsevol operador, per comprovar els productes autoritzats de l'operador consultat. El nou directori possibilita la navegació en català, castellà i anglès, i permet generar fitxers a partir dels resultats d'una cerca i compartir les fitxes dels inscrits. Aquesta versatilitat permetrà que qualsevol empresa, ja sigui ecològica o convencional, catalana o d’arreu, pugui entrar en contacte amb els diferents operadors ecològics catalans, generar activitat econòmica i millorar les seves perspectives comercials.

Podeu consultar el nou web de la Guia en l’adreça següent: www.ccpae.org/guia