Sopar 12+1 << Notícies

Paco Pérez protagonista del “Sopar 12+1” a l’Aula Gastronòmica de l’Empordà

 

El 28 de maig es va celebrar el “Sopar 12+1”, una activitat interactiva organitzada per l’Aula Gastronòmica de l’Empordà i que va anar a càrrec del xef Paco Pérez, del restaurant Miramar de Llançà, amb dues estrelles Michelin. El taller es va dur a terme a la mateixa Aula.

L’activitat va constar en l’elaboració del menú entre el xef i els assistents, de manera que aquests van poder gaudir d’una experiència activa, ajudant a Paco Pérez a preparar el sopar que després van poder degustar tots plegats a taula. El menú elaborat va ser, de primer, carxofa, espàrrec blanc i escamarlà; de segon, mero amb plàncton; i de postres, coco thai.

Aquesta és una de les activitats que l’Aula Gastronòmica proposa en la seva programació que es basa en que 12 amants de la gastronomia es reuneixen per elaborar un menú, amb l’ajuda i la supervisió d’un cuiner convidat de reconegut prestigi, per després, tots junts, gaudir del sopar i la sobretaula.