Fires de Sant Narcís 2013 << Notícies

Primer sopar popular de Fires de Sant Narcís a Girona

 

Arriben les Fires de Sant Narcís amb concerts a la Copa, parades d’artesania en diversos punts de la ciutat, atraccions de fires i moltes altres activitats Aquest any, a més, amb el primer sopar popular de Fires de Sant Narcís, el pròxim 28 d'octubre a les 21h.

El sopar es farà a l’envelat de la plaça Miquel de Palol i tindrà un cost de 12€ i constarà d’una amanida catalana, rostit tradicional de festa major, pa amb tomata i coca de postres. També hi entrarà la beguda (aigua, vi de la DO Empordà i cava). La festa continuarà a les 23.30h amb el concert i ball del grup de country The Country Revival Farmers, que faran un concert amb 5 músics i 12 ballarins-ballarines que s'encarreguen de l'animació.

Amb aquesta nova proposta "l'Ajuntament vol impulsar un acte festiu molt arrelat a les festes majors, que fins avui Girona no celebrava" segons ha explicat la tinenta d’alcalde de Promoció i Ocupació, Marta Madrenas. Madrenas, en aquest sentit, ha animat “a les famílies, als més grans i petits, a donar la benvinguda a les Fires amb aquest sopar popular”.