X Jornades de la Cuina de l'Art de Lloret << Notícies

Promocions especials en les X Jornades de la Cuina del peix de l’art de Lloret

 

Les X Jornades Gastronòmiques de la Cuina del peix de l’art de Lloret, que se celebren durant tot el mes d’octubre, tenen enguany unes promocions especials. Amb la presentació de la factura d’un menú d’aquestes jornades dedicades al peix i al marisc, s’obtindrà una entrada gratuïta als Jardins de Santa Clotilde, una entrada i consumició gratuïta al Gran Casino Costa Brava, i dues hores gratuïtes als pàrquings municipals de Lloret de Mar.

En aquesta iniciativa gastronòmica hi participen 25 restaurants i hotels de Lloret de Mar. En concret, Amèrica, Autèntic, Barca d’or-Rigat Park Hotel, Calendu’mar, Can Bolet, Champañeria la Lonja, El Racó de Fenals, El Toro, El Trull, El Túnel, El Ventall, Els Arcs de Fenals, Fenals Internacional, Freu-Hotel Guitart Monterrey, L’arrosseria de Fenals, La Cuina d’en Pedro, La Terrassa Vives, Marsol-Hotel Marsol, Mas Romeu, Pez Colorao, Pops, Rosanna, Hotel Santa Marta, Sybius Cala Canyelles i Xaloc.

Alguns dels plats que podreu gaudir en aquestes desenes Jornades Gastronòmiques de la Cuina del peix de l’art són, per exemple, lloms d’orada salvatge amb suquet de cloïsses i garota; suprema de peix de platja sobre foie gras d’ànec, moniato i poma àcida amb el seu coulis; llom de peix de les nostres llotges a la planxa sobre parmentier trufat i saltat de bolets de temporada; lluerna amb fonoll confitat, poma al forn, piquillos i rossinyols; calamars de costa farcits de tres botifarres sobre ceps amb reducció de ratafia; entre altres.

Aquestes Jornades Gastronòmiques, organitzades per l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret, el Gremi d’Hostaleria de Lloret i Lloret Turisme, tenen un doble objectiu: en primer lloc, donar a conèixer l’excel·lent gastronomia dels restaurants i hotels de Lloret de Mar; i en segon lloc, ajudar a desestacionalitzar i allargar la temporada.