32a Fira de Vins de Catalunya << Notícies

Prop de 70 cellers participaran a la 32a Fira de Vins de Catalunya a Pals

 

Els pròxims 10, 11 i 12 d’agost Pals es convertirà en la capital del vi i el cava amb la celebració de la 32a Fira de Vins de Catalunya amb la participació de prop de 70 cellers de totes les DO catalanes i la DO Ribera del Duero, regió convidada d’enguany.

La 32a Fira de Vins de Catalunya i 17è Tast de Formatges ocuparà la plaça de Ca la Pruna, al cas antic de Pals, a partir de divendres 10, i durant tot el cap de setmana. L’horari serà de les 19.30h fins a les 00:00h i l’entrada al recinte serà gratuïta. Un cop dins, el visitant podrà adquirir un tiquet per vuit euros que li donarà dret a quatre degustacions i a una copa de vidre pel tast. A més els visitants podran degustar quatre varietats de formatges artesans catalans procedents de diverses comarques pel preu de vuit euros. Per dotze euros podran optar pel tiquet combinat de vins i formatges.

Els assistents a la Fira podran tastar els vins i caves de prop de 70 cellers, amb unes 120 referències, que representaran al total de les DO catalanes i la DO Ribera del Duero, que enguany és la regió convidada.

La Fira, a més, dóna suport al tapament del vi i el cava amb taps de suro i al reciclatge dels taps, mitjançant expositors que s’aniran omplint amb els taps utilitzats.

El públic que assisteixi a la Fira podrà també visitar l’exposició de vins i caves de Catalunya a la Casa de cultura de Ca la Pruna. A més, i durant els tres dies que duri la fira, de les 19:30h a les 24:00h, se celebrarà el mercat d’artesania i alimentació. D’altra banda, dissabte i diumenge hi haurà actuacions musicals per acompanyar la vetllada.

Aquesta fira s'organitza des del 1981 per part de la Unió d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre. Es tracta d'un dels actes amb més participació de la Costa Brava i que ha servit per apropar, tant als turistes com a la gent del país, la riquesa vinícola de Catalunya.