Suca-mulla a la Selva! << Notícies

S’entreguen els premis de la primera edició del Suca, mulla i guanya a la Selva!

 

La Biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners ha acollit el dimarts 11 de desembre l’entrega de premis del projecte Suca, mulla i guanya a la Selva!, organitzat per l’Associació d’Hostaleria de la Selva i la Federació de Comerç la Selva, que ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Selva.

A la  iniciativa hi han  participat 30 restaurants de la Associació d’Hostaleria de la Selva i la Federació de Comerç la Selva, que aporta el premi principal: una targeta amb valor de 1.200 € per gastar als comerços de la comarca. Enguany, el primer premi ha estat per Agustí Morera, de Barcelona (podeu veure la resta de premis clicant aquí).

L'objectiu d’aquest projecte ha estat iniciar la cooperació entre el sector del comerç i de l’hostaleria de la comarca de la Selva per atraure un públic qualitatiu i sensible amb el territori i les tradicions culturals. Així mateix, s’ha intentat que el públic torni a  gaudir de la sobretaula, entesa com fa anys de moments compartits i de conversa.

El projecte pretén recuperar un costum que s’està perdent: el suca-mulla a l’hora de les postres per establir conversa a la taula. A més, també vol que els restaurants i els productors dels ingredients gaudeixin d’un benefici de forma directa i que els empresaris que participen dels premis oferts també trobin una nova fórmula de promoció. Així, tal com ha explicat la responsable de Turisme, Mar Coll, es pretén cohesionar els interessos del sector turístic i comercial en un projecte comú que també és positiu per al client: gaudeix de les postres i participa del sorteig.

A part dels guanyadors del territori de la Selva a l'acte hi han assistit la presidenta de la Federació de Comerç de la Selva, Marta Julià; el president de l’Associació d’Hostaleria de la Selva, Antoni Creus; el conseller comarcal del Consell,  Josep Roquet, i la regidora de turisme de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, Cristina Trias.

L’acte ha finalitzat amb l’entrega d’un obsequi a tots els assistents que ha consistit en una ceràmica que s’ha fet per servir el suca-mulla durant els mesos que ha durat la campanya.