Sopars Maridats << Notícies

Sopars Maridats, nova campanya gastronòmica de La Cuina de l’Empordanet

 

La Cuina de l’Empordanet presenta la nova campanya gastronòmica Sopars Maridats, cada divendres, de l’1 de febrer al 7 de juny, exceptuant Setmana Santa. 18 restaurants del col·lectiu gastronòmic oferiran un sopar amb un menú maridat amb vins de la DO Empordà. La campanya compta amb la col·laboració i suport de la DO Empordà, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i de l’Agència Catalana de Turisme.

Cada divendres un dels restaurants participants proposa un menú maridat pels vins d’un dels cellers. L’elecció dels plats i dels vins va a càrrec del cap de cuina i del sommelier del restaurant i de l’enòleg del celler. Els preus oscil·laran entre els 35 i 60 euros.

Amb aquesta campanya es vol promocionar a través dels restaurants del col·lectiu la Cuina de l’Empordanet i els cellers de la DO Empordà la cuina i els vins empordanesos; com també dinamitzar una època de l’any en què acostuma a haver-hi menys moviment.

La primera sessió es durà a terme el proper divendres 1 de febrer, on el restaurant Sa Cova de Platja d’Aro i el Celler Espelt han dissenyat un menú format per quatre plats i unes postres, maridats amb els vins d’aquest celler, amb un preu de 35 euros.

Tant les reserves d’aquest primer sopar, com la resta de sopars, es poden fer a través del telèfon directe de cada restaurant.

Paquets de Sopars Maridats i allotjament

Per a l’ocasió, i amb la col·laboració de les cadenes hoteleres Costa Brava Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya, s’han creat uns paquets d’estades que inclouen el Sopar Maridat, l’allotjament en un dels hotels d’aquestes cadenes i l’esmorzar.

Aquests paquets es poden reservar online a la pàgina web de la mateixa cadena hotelera Costa Brava Verd Hotels (www.reservashoteles.net) o als telèfons 972 600 034 / 972 600 035.

Llista dels Sopars Maridats:

Restaurant SA Cova amb Celler Espelt: 1 de febrer
Restaurant Hotel Sa Punta amb Bodegues Trobat: 8 de febrer
Restaurant Els Tinars amb Oliver Conti: 15 de febrer
Restaurant Hotel La Plaça amb Masia Serra: 22 de febrer
Restaurant Aradi amb Terra Remota: 1 de març
Restaurant El Roser 2 amb Celler Arché Pagès: 8 de març
Restaurant Portal de Mar amb *lavinyeta: 15 de març
Restaurant Mas dels Arcs amb Mas Llunes: 22 de març
Restaurant Hotel Aigua Blava amb Celler Martín Faixó: 5 d’abril
Restaurant El Fort amb Mas Estela: 12 d’abril
Restaurant La Gamba amb Vinyes d’Olivardots: 19 d’abril
Restaurant Hotel El Far amb Empordàlia: 26 d’abril
Restaurant Les Panolles amb Vinyes dels Aspres: 3 de maig
Restaurant Hotel Casamar amb Clos d’Agon: 10 de maig
Restaurant Hotel La Costa amb Finca Bell-lloc: 17 de maig
Restaurant La Xicra amb Celler Martí Fabra: 24 de maig
Restaurant Hotel Llevant amb Can Sais: 31 de maig
Restaurant Hotel Mas de Torrent amb Castell de Peralada: 7 de juny