Tecnofòrum Girona 2012 << Notícies

Tecnofòrum Girona 2012: la fira per a la cuina professional

 

Tecnofòrum Girona 2012 arriba al Palau de Fires de la ciutat els dies 15, 16 i 17 d’abril com a reformulació del Tecnotast. Es tracta d’una fira de tecnologia, tendències i innovació per a la cuina professional que aquest any tindrà com a especials protagonistes els productes de 4ª i 5ª gamma.

A partir de l’estreta relació entre Incatis i Pep Palau, von Arend & Associats, iniciada a partir de l’organització del Fòrum Gastronòmic de Girona, aquestes dues empreses han unit esforços i han reformulat el Tecnotast amb la creació del Tecnofòrum.

L’edició d’aquest 2012 vol dedicar especial atenció al sector de la 4ª i 5ª gama amb informació, formació, contactes i jornades tècniques per a donar solucions globals a les noves necessitats del perfil del restaurador actual. El diumenge va destinat al públic gourmet i els dies laborables a jornades professionals.

Durant la fira hi haurà jornades de la mà de professionals com Marc Gascons (Els Tinars, Llagostera); Abraham Balaguer (Sweets by Abraham Balaguer, Girona); Manel Puigvert i Pere Planagumà (Les Cols, Olot); Xesc Rovira (Fonda Xesc, Gombrèn); Nandu Jubany (Can Jubany, Calldetenes); de la Fundació Alícia i també una xerrada sobre la importància d’Internet per a la promoció del sector, a càrrec de Marc Davesa.

També hi haurà tast de cava a càrrec de les Caves Mont-Ferrant; cata de vins de Malajambota (Port de la Selva) a càrrec de Consigel i una masterclass de Gintònics a càrrec de Gintoniq.

Tecnofòrum mantindrà la filosofia de Tecnotast com a fira activa en la qual el contacte entre expositor i client és molt proper i directe i les empreses que treballen per als professionals de la cuina i la restauració podran mostrar tota la seva oferta tecnològica, productes, novetats i tendències, tant en els seus estands com en els espais d’activitats que es posen a la seva disposició.