Ganxotapes 13 << Notícies

Tercera edició del Ganxotapes amb 27 restaurants participants

 

Arriba la tercera edició de la ruta gastronòmica Ganxotapes amb 27 establiments participants. A partir del dissabte 19 d’octubre i fins al diumenge 24 de novembre es poden tastar 27 tapes per 2,50€ acompanyades d’un quinto o canya.

Els restaurants participants d’aquesta edició són: Bahía, Butron Berria, Can Nadeu, Can Noguera, Can Salvi, Can Saura, Chic, El Carrilet, El Celler del Triton, El del Mig, El Gallo, El Pinxito, Granja Núria, Hot-Dog, Ibiza Habana, La Carbonera, La Cava, La Gaviota, La Pansa, Les Roselles, L’Estació, Molí de Vent, Nit i Dia, Nou Casino la Constància, Nou Xaica, Petit Café i SQR Café.

Com en cada edició, a partir de les fotografies enviades pels participants, s’escollirà la millor tapa ganxona i també la millor fotografia. Per participar al concurs cal fer una fotografia de la tapa que es consideri millor i publicar-la al perfil de Facebook www.facebook.com/ganxotapes, o bé al Twitter o a l’Instagram amb l’etiqueta #ganxotapes, indicant el nom de la tapa i l’establiment que l’hagi servit. D’entre totes les fotografies s’escollirà la més creativa i la tapa que aparegui en més publicacions serà la guanyadora del concurs i serà considerada la Millor Tapa Ganxona Tardor 2013.

Com a novetat d’aquesta edició, es trobaran unes fitxes als establiments participants on els clients que vulguin podran demanar que se’ls segellin, un cop tastada la ganxotapa. Qui obtingui 9, 18 o 27 segells entrarà al sorteig de diferents premis cedits per Ca l’Àngel i La Brava Beer. Caldrà portar-les, màxim fins al 30 de novembre, a l’Oficina de Turisme, a la Plaça del Monestir, s/n.